Albert Fibla

De tornada d'enlloc

21 d'abril de 2009
2 comentaris

Dos discos especials

Feia dies que no publicava res en aquest bloc. Ara que som a tocar del dia dels llibres, m’hi vull tornar a posar anunciant l’aparició de dos cds molt especials que inclouen cançons meves. No es poden trobar a les botigues de discos, per aconseguir-los cal anar a dos dels locals barcelonins on habitualment m’hi guanyo la vida cantant, Mediterráneo i Lunatic, que són els responsables de la seva edició. Hi podreu trobar també cançons d’altres artistes, com Joan Tena, Litus, Pedro Javier Hermosilla, Eric Vinaixa (el cantant dels Rodamons) i Marcos Andrés (el cantant de Vinodelfin).
En el disc ‘Mediterráneo, música sin aditivos’, que vàrem gravar fa dos anys i mig, hi participo amb una versió en castellà de ‘Dilluns al matí’, una de les cançons del meu primer disc. Es ven a dotze euros a la barra del Medi, que està al carrer Balmes 129.
En el disc ‘Lunatic, 30 anys’ hi sóc amb una cançó inèdita de títol ‘Només la lluna’. Us el donaran, de franc, a la barra d’aquest local situat al carrer Regente Mendieta 38.

  1. Jo en vull un! Vull un record de totes les veus que ens van acompanyar en les nits barcelonines durant tantes i tantes nits.
    A veure si no em passa com amb la samarreta…

    Per cert, me n’alegro que et donéssin el premi segur que, encara que tots els premis són importants, aquest fa una il.lusió especial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!