Albert Fibla

De tornada d'enlloc

19 de gener de 2009
0 comentaris

Amb en Cesk, a La Mirona

En Cesk Freixas celebrava un concert molt especial ahir diumenge, a La Mirona de Salt, i vaig ser un dels convidats. Juntament amb Miquel Gil, Alfons Olmo (de Verdcel), Feliu Ventura, Xavi Sarrià (d’Obrint Pas) i el grup Filibusters, vaig pujar a l’escenari per fer costat a aquest amic i company que cada dia es fa més gran.
Fa un parell d’anys que ens coneixem, hem dinat plegats moltes vegades, hem compartit hores de conversa, inquietuds, sensibilitats, projectes… Però mai, amb en Cesk, haviem cantat junts. El primer cop va ser ahir al migdia, durant la prova de so del concert. El segon, a dos quarts de vuit de la tarda, quan em va tocar aparèixer a l’escenari per afegir la meva veu a ‘Dies i nits de guerra i d’amor’, la bonica cançó que el Cesk va voler que compartíssim. I va ser com si haguèssim cantat plegats tota la vida. Deu ser que la complicitat no entén de primeres vegades.
L’acte va ser tot un èxit. La sala era plena i les més de dues hores de concert van ser seguides per una audiència entregada. En Cesk Freixas creix cada dia més com a artista. I això, per a mi, que sóc amic seu i que em dedico al mateix que ell, és una molt bona notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!