EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

PETER PAN – The Boy Who Wouldn’t Grow Up

Publicat el 24 de febrer de 2018 per aka61

Estimat i benvolgut Peter Pan:

Punyeteru, com ens l’has jugat. Nosaltres anar comptant dinerets i donant solució a totes les nyapes acumulades i mentre ens tenies entretinguts, tu anaves perfilant el guió d’una nova pel·lícula. Que bo que ets. Bo metafòricament perquè a nosaltres ja no ens enganyes.

Jo era dels que deia que la culpa de tot era de Campaneta, que com bona fada que és remenava i manipulava tot el que podia, però ara que han passat els dies, mesos i fins i tot un parell d’anys, la maquiavèl·lica realitat m’ha fet despertar i tocar de peus a terra. Peter, com bon noi que no vol créixer i en el paper del que no sap dir a res que no malgrat que després ens tinguem que penedir tots, ara ens tocarà vigilar fins a Maig del 2019. Com a la primera versió escrita d’en James Matthew Barrie, segueixes fugint del mon real. Que no recordes d’on vens?. I ara que?. Cap al teu país imaginari?. Ja hi som altre cop?. Embarcant a tots cap el país de Mai Més?. Mira que el nom ja t’ho diu tot.

I escolta. Que ho acabo de llegir. Que vol dir això que no tanques les portes a noves incorporacions. Que significa?. No serà veritat el que diuen i comenten pels estudis de la Universal?. Que mes a mes de mitòman, ara també t’has tornat boig –Loco en castellà, xilè, argentí i crec recordar que en mexicà també-. Que no t’han dit que a la peli el dolent és el Capità Garfi!!!!. I ara va, i posaràs al mateix costat a Campaneta, el Capità Garfi, a la Wendy –sort que la tens entretinguda ballant sevillanes i seguirà enamorada sense esperar res a canvi-, el cocodril amb el que ja portes mes de cinc anys sortint a passejar en record del seu passat socialista, aquell que un dia li va permetre deixar de fer de mestre estressat per a ser funcionari d’un ajuntament. Aquell que ara fa que es vengi de tot el gremi en forma de regidor de l’àrea. Quin patibull de personalitats, no?. Que no t’han dit que l’obra literària data del 1904 i tu vas improvisant el text?.

Per anar acabant. Escolta Peter Pan. I si deixes de jugar al Tio Gilito i tornes al teu plató per a seguir fent de Peter Pan?. Saps que a partir d’ara sereu dos Peter Pan a govern, no?. Tu i el primer capità de fragata. Com t’ho faràs?. Veus, lo del bus ho trobo molt encertat. Una gran idea. Es una cosa que us donarà prestigi i t’anirà be per al teu paper de bon noi i clar, de pas podràs allargar la jornada del parent. Si, jo ho se. Tu ens vas jurar i perjurar que tot era una casualitat. Que res vas tenir a veure amb tot plegat. Deu meu, com ens la vas colar. I allò nomes era el principi.

Per cert, suposo i espero que abans de signar l’acord per a la nova peli i redactar totes aquestes coses tan xules que fareu, li hauràs explicat a l’altre Peter Pan totes les pufes que encara donen voltes, oi?. Li hauràs explicat que ens tocarà pagar – entre tots els sesrovirencs- la penalització de 350.000 euros que reclamen aquells inversors de la Pista Francesc Castellet amb els que esperaves fer unes instal·lacions supermegaxules aprofitant que tindries un poble de 20.000 habitants. I clar, també li hauràs explicat el proper merdé que ha sortit de les clavegueres amb lo de Can Bargalló?.

Peter, no creus que ja li has fet prou mal a la Wendy i companyia?

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.