EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

SANDRUSCU

Publicat el 2 de març de 2014 per aka61
Volia parlar del dia festiu que tenen demà els centres educatius del meu poble però, m’ho he repensat i prefereixo parlar d’aquest Barça.

Gràcies Sandruscu. En 6 mesos has aconseguit portar a norris tot el que ens ha costat tants anys d’aixecar. El respecte i l’entusiasme entre la canalla per arribar a ser un Messi. I ara, ens han perdut el respecte i els nens volen ser altre cosa. Falcaos, Cristianos…… Mira que anem malament que no podrem ni posar en Neymar a la mona de Pasqua.

Ens has convertit en un equip mediocre, al que fins i tot l’Almeria ens fa suar. Estic veient Valdes amb la samarreta per fora i m’agafa dolor de panxa.

Tambe veig l’Iniesta a la banqueta i no ho entenc. O l’Aleix Vidal que li treu dos caps en carrera a l’Adriano. Tambe veig l’estadi mig vuit i les portades dels diaris de Madrid que van plens dels teus trapitjeios amb els darrers fitxatges.

Aquest estiu li farem l’homenatge al Puyi i intentarem oblidar-nos que un dia vas estar president i vas sortir per la porta del darrera un dia d’hivern i aprofitant la foscor.

Ens has posat Qatar al pit, quan ja ens anava be portar Unicef. S’ha anat en Pep gràcies a tu, Thiago també i dins de quatre diez ho farà en Valdés. I tot, gràcies a tu i la teva gestió.

I per acaba. Aquest Barça necessita gent de primer nivell.
Ens has portat un Tata i necessitem un Mercedes.Mostra’n més…

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.