Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Els jutges també es posen a promotors

La Conselleria valenciana de medi ambient ja va pronunciar-se fa un any o més contra INTU-Mediterrani, un nou esguerro comercial contra els valencians que volia instal·lar-se al terme de Paterna, en un paratge natural, a pocs metres d’altres centres comercials igualment esguerros contra-natura i contra el viure valencià.

Com que els polítics del PP valencià feia dies que vivien de la corrupció a distància, i no tenien accés als calaixos públics (tret d’excepcions locals o provincials), algú de fora va dir que si València havia sigut corrupta, per què no ho podia tornar a ser!

Així que els corbs de fora i de dins de València i del país van posar-se a ordir com ens podien pegar pel serengue, als valencians. Entre més aquest projecte de nom tan estrany com temerari (només pel nom ja els haurien d’apedregar).

L’operació d’especulació comercial, paisatgística, econòmica i cultural, atemptava contra tot, però només per la qüestió contra el medi ambient, va possibilitar que la Conselleria els negués el permís de construcció. Però ara han arribat els jutges, els fatxendes de la justícia, jutges o calaveres, que tot ho poden en favor del feixisme, sempre contra la llibertat i contra la democràcia.

Fins i tot, els jutges ja decideixen contra la política, per damunt la democràcia, o els governs, i si molt els convé (sempre que el vent pega per aquell cantó, els convé) decideixen amb el criteri propi de la política: per damunt dels experts, ells són més experts, o van més untats, no ho sabrem. Però sabem que no en saben més de medi ambient, o de ciència, o de matemàtica, que no en saben res, els dissortats, però decideixen per damunt els experts, o els polítics. No es presenten a eleccions, però fan i desfan més que els polítics i els governs, sobretot si poden fer mal a una part de l’espectre tan lluminós com ells decideixen.

Sí, els jutges fan política emparats en aquella inviolabilitat que són jutges, per damunt el bé i el mal, i decideixen allò que els passa pels ous: com ara que si un projecte atempta contra milers de fanecades de paratges naturals a ells els la bufa, o si aquell projecte atempta contra el petit comerç, ells s’ho passen per l’engonal, i si encara el projecte atemptar`contra el malmés enteixinat comercial valencià, ells pegaran a fotre només per demostrar que manen més que déu i la petita democr`cia que patim els valencians…

—Us penseu que els jutges decidiran contra l’infrafinançament que patim?

—us penseu que actuaran contra els lladres del camp valencià?

—us penseu que faran res contra el robatori anual de la hisenda dels valencians?

—Us penseu que pegaran a investigar aquell mafiós de Florentino? O la borbonia? o l’AP7? O el corredor mediterrani?

Una merda! En aquests assumptes no hi ficaran el nas, perquè ja saben quina cosa unta, què unta, què ho unta, com s’unta, i quina vida de merda han de continuar fent els valencians, perquè els untats no remoguen sinó allò que molt els convé.

Els jutges faran de promotors, construiran o derruiran, i ja pagarà el territori, els valencians, la merda que desgoverna, aqueixa justícia franquista que decideix anys i panys el nostre futur.

 



Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent