Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 25 de maig de 2019

Votar PSOE no és votar democràcia

Han suspès quatre congressistes espanyols (són catalans, que públicament havien renunciat a espanya en canvi de la república catalana). Els han tret els drets i la representació. Aplicant-los una cosa brutosa i violenta, similar a considerar-los terroristes. En realitat han anul·lat la voluntat popular d’uns quants votants. Això és, han colpit contra la democràcia.

Això ho ha procurat la presidenta del congrés espanyol, una militant del psoe, que ha preferit d’aplicar una cacera franquista en comptes de defensar a capa i espasa la democràcia, perquè aquests quatre homes han sigut votats democràticament.

Batet, presidenta, ha destinat tot el seu primer esforç del càrrec ha atacar uns homes bons, però sobretot a posar en valor lleis feixistes per damunt els valors universals. Entre més barbaritats, aquesta dona s’ha erigit en actiu de l’odi a Catalunya, a la llibertat i a la República, perquè h actuat contra les idees dels quatre homes, siguen quines siguen, i són profundament respectuoses i democràtiques. Batet s’ha autoproclamat capaç per damunt la llei, la normativa i les regles de joc. Quan els convé, l’aplicació de l’absurditat els juga a favor. Però el temps es portarà a veure en quin infern van caient, aquests protozous de la política del 155 espanyola, incapaç de la democràcia o del diàleg.

Batet ha entrat la justícia al congrés per atacar la voluntat popular. Ha deixat entrar l’ogre en canvi de devorar els principis del respecte, la democràcia i la llibertat d’idees. En tres dies de congrés ja hem vist de quina cosa són capaços els titelles 155: torna aquella sentència que diu “contra la intel·ligència, visca la mort de la democràcia.”

[continuarà]

 



Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent