Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 21 de maig de 2019

La policia pren el parlament espanyol!

Hom diria que això és un colp d’estat: tot de policies de paisà vigilen i acacen els congressistes dins el mateix congrés espanyol. Congressistes que ja tenen presos més d’un any, els actius d’una democràcia destralera. Aquest exercici polític, escenari o teatre, espanya ho voldria fer passar per normalitat política, que la policia vigile els representants del poble. Sí, que la polícia vigile un congrés triat en unes eleccions, o vigile uns quants dels seus membres. Just aquest absurd. Però això no és democràcia, encara que ho vulguen fer creure. Això és legalitzar aquell Tejero, disfressat de 155, o disfressat de vicis franquistes: autoritzar la repressió a dins mateix del congrés. Si no són espanyols convençuts, pegant a feixistes, els policies, els jutges, i el psoe estan autoritzats a fer entrar la repressió i prohibir que aquells homes facen declaracions, que opinen, que voten, que puguen parlar amb els mitjans, que puguen fer rodes de premsa o reunions o piulades o vídeos… Això què caram és, espanya? Una vergonya, una de les vergonyes més grosses del segle XXI, que és realment aquell estat que ens tenalla els drets universals, bàsics, aprovats a l’ONU el 1948. I encara espanya autoritza aquest segon drama contra la democràcia mateix. De primer el judici, de segon el setge al congrés espanyol.

Ara, fa uns mesos que van assaltar el parlament català. També van assaltar la República. De fet van assaltar la democràcia sencera. Una autèntica merda! (no digues merda, xa, que això desautoritza allò que dius).

Sí, dir merda a espanya sembla que és pitjor que deixar entrar la policia al congrés a veure què diran, com ho diran, quan ho diran, els congressistes. Si tenen veu, si els deixen parlar, participar, col·laborar… i en acabant a la presó, tancats de nou, vigilats, muts. Aqueixa és la igualtat de dret a espanya. Aqueixa merda! (una altra vegada ha dit vosté merda!)

I espera a veure el comportament feixista dels feixistes. Sí, una grapat d’espanyols han votat els feixistes, perquè espanya els va tolerar, consentir, aviciar sempre. Sempre. I ara ja són al Congrés espanyol, cridant, xiulant, fen el torero. És espanya, i no voldria dir merda!

[continuarà]



Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, males arts, RepúblicaValenciana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent