Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 20 de maig de 2019

Bétera, què fareu els joves?

Els joves decidiran amb el seu vot quina mena d’ajuntament ens governarà Bétera els propers anys. Seran els joves que faran desequilibrar una balança en favor d’un govern valencià, de progrés, de les oportunitats, de la gestió honesta, d’una política que garantesca l’atenció social i humana, en canvi de no tornar a la corrupció, a la despesa supèrflua, a l’amiguisme, a perdre allò guanyat en tan poc de temps. Setanta anys d’ajuntaments peripatètics què van oferir als joves?, uns polítics que mai recordaven que n’hi havia al poble, de joves? Tòpics. Els van oferir tòpics i misèria.

Entre més, els partits espanyols es van carregar dues generacions de joves preparats, amb estudis, amb dedicació, en canvi d’haver-los oferit gat per llebre, un dolç enverinat en canvi de robar-los l’esperança: un índex de desocupació criminal, treballs precaris, poques eixides professionals i un horitzó d’abisme. El robatori criminal dels diversos governs del pp (és el partit d’Europa de major nombre de militants imputats) i la seua ineficàcia, va estimbar el futur dels joves. És el que passa quan la política és a mans de polítics pocapena: els interessava una llufa el jovent, els seus estudis o la seua formació.

I els joves van pagar els plats trencats d’una crisi que vam patir per culpa de polítiques nefastes. Ai, però els joves decideixen, oimés què els interessa al poble, qui els proposarà i oferirà polítiques, projectes, programes, recursos, de lúdics i de professionals, d’estudi i de participació, de col·laboració i de solidaritat… Qui garantirà suficient finançament als valencians perquè els joves se’n puguen aprofitar? Sembla fàcil, ep, però si ho fos, ja tindríem la clau i l’horitzó més net, més culte, més lliure. Més jove.

 

 



Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, RepúblicaValenciana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent