Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Ja tenim ací les falles (4): impossibles

Parelles impossibles: Puigdemont i filipeborbon; democràcia i Espanya; un jutge espanyol i la justícia; el pp i l’honestedat; bancs espanyols i ètica; la massacre turca contra els kurds i l’Europa que volíem: l’europa de Juncker i la democràcia de la vella Europa; la llibertat dels pobles i els estats feixistes a Europa… N’hi ha un sac de parelles impossibles, un miler, o un miler de milers, que podem anar comptant mentre els turcs maten kurds, o els refugiats s’ofeguen a la mar, o la policia espanyola abonyega caps amb colps assassins de total impunitat. I els valencians continuem de falles, és Sant Josep, el dia gros de falles; les mascletades, el foc i els passacarrers omplin l’últim dia de festa, si el sabem omplir, amb aquella flegma universal entre la festa i la realitat que vivim.

A Na Jordana n’hi ha un corral d’ovelles. Una de mallorquina és munyida per espanya, una de valenciana espera un finançament diferent amb cara de fallera calavera (innocent), i una de catalana prova de saltar del corral i pegar a córrer cames ajudeu-me, lluny d’aquella cleda feixista i judicial, o judicial i feixista, tant se val… Anit vam baixar a veure l’antiga de Campanar, i amb això ja n’hem vistes prou, de falles i fums. Els turcs tenen permís d’Europa i de l’ONU per matar kurds, per robar, per empresonar. És el sud-est d’Europa. Al sud-oest, espanya també té permís de l’ONU i d’Europa per continuar empresonant gent honesta, innocent, lliure. Ací les parelles feixistes són possibles, turquia i espanya. Quina joia de festes falleres, xa, que en unes hores seran cendra i fum, i la ronya d’una societat festiva anestesiada, ai, ai, ai, que de seguida vindrà pasqua, va, no us desanimeu. Rams, Ressurrecció i a continuar comptant kurds morts, i refugiats que s”ofeguen, i ninots indultats… Aquesta nit serà la nit del foc i de la fallera calavera. Ora pro novis.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, República catalana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent