Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 15 d'abril de 2017

Espana contra València?, guanyem de carreró!

En condicions normals, d’igualtat, aquesta batalla la guanyem de carreró. Espana ens ha declarat la guerra als valencians: la guerra econòmica, la cultural, la lingüística, la política, i ves que juguem amb desavantatge. Ens van expulsar els mitjans a base de multes, ens van tancar els mitjans propis perquè ja no els convenien, ens van empobrir la sanitat, l’educació, i els serveis… Ens van robar els fons propis, fins i tot ens van robar els fons que destinàvem a ajudar els altres, des d’espana. Que vol dir des del govern del pp. I encara així, resistim, ens resistim a malviure, a viure sotmesos, a viure de genolls, o muts o conformats. I encara que juguen contra un equip reduït i malmés, castigat anys i panys a viure de les molles que els sobren, encara així som capaços de guanyar-los, a poc que en despertem uns quants més del malson que vivim.

En condicions d’igualtat, hom per hom, un a un, els guanyem de carreró, per dignitat, per equitat, però ja sabem com juguen aquests d’espanya, des del franquisme: la clau de la caixa, de les pensions, de la injústica, de la fiscalia, de les infrastructures, dels mitjans, tenen la clau de gairebé tot, excepte una i ben important, la clau dels valencians… I aquesta només pot ser vàlida si som independents. Res de mamonaes de mitges tintes, de vi i llimonà, d’aigua amb vi i tota la pesca de solucions que mai no són sinó aigua en cistella. La clau dels valencians, vet ací.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent