Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Si em besen el cul

MontoroÉs el dret de cuixa espanol. És d’aquesta manera que ells entenen la democràcia. Sense embuts.

Només si em besen el cul, els hi donaré això que és seu però que nosaltres ens hem quedat, per dret de cuixa.

Sí, la declaració de guerra és clara. O fan això o no n’hi ha aixeta que rage. O fan això que jo vull, jo solet, ves on és tota la intel·ligència democràtica amb espana. Sense remei. Però aquesta victòria declarada d’avui és un gol en la porteria pròpia. No sap què ha dit, aqueix llangardaix, no sap què ha activat: cada hora que ha passat ha aconseguit de convertir milers d’indecisos al sobiranisme. A València; perquè a Catalunya n’haurà convertit el doble, pel cap baix.

—O em beseu el cul o no tindreu ni per a agranar la plaça, ni per a menjar-vos les corfes de taronja, perquè les taronges són meues, totes, segons que explica Vicent Cucarella.

Ara sembla que ni això, que caldrà besar-li el cul cada dia, si volem obrir l’escola, els hospitals, els centres d’atenció… I continuar enganyats amb les engrunes. Sí, tindrem escoles i engrunes, hospitals i engrunes, casa de socors i engrunes, amb aquest refilet de Montoro. A València, almenys, mentre ens ofereixen de pactar amb Podemos, caldrà besar-los el cul, els valencians doblement, a les dues galtes, Mont!, o t’hem de dir Monti?, o Monto? Besar-te el forat negre, ves si som desgraciats Sénia avall. Ara tindrem un fiscal econòmic de madrit, al nord i al sud, per a dir-nos que allò que ens toca, aquella almoïna que ens tornen —que no oblideu que era nostra i seria nostra multiplicada—, que ni això no serà nostre, si no ens la gastem en allò que el fiscal i Montoro manen.

Quina clau tenim els valencians, amb espana? Quin futur? Quina esperança? Encara penseu a pactar amb ells? I tant se val quina lletra els poseu, quin acrònim, quina paraula o quines sigles, qualsevol partit amb espana sempre serà per besar-los el cul, caldrà besar-los el cul si volem les engrunes. Només per les engrunes. Així que si voleu continuar i legalitzar aquesta prostitució induïda, ja podeu començar a fer cua… A besar, a besar, amorrats al serengue. A besar-los el cul.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent