Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 23 de maig de 2015

Els valencians som un país de tercera

el-financament-valencia-vicent-cucarella

Mentre ens governarà espana, els valencians serem un país de tercera. No només econòmicament, on el greuge és d’escandol, llegiu ‘El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari’ de Vicent Cucarella’, que ha editat Bromera, sinó per la resta del rastre d’àmbits, des de la indústria, el camp, les infrastructures, l’educació, l’abús de l’església, el lladrocini, la corrupció, el tractament de les costes, el paisatge d’interior, el món rural, el creixement dels pobles, la pocavergonya d’urbanitzacions, i la deslleialtat dels polítics dels últims setanta anys, des dels franquistes, encara en les esferes de poder, directament i indirecta, des del psoe fins al pp, que ens ha portat la ruïna absoluta, la vergonya, i la més gran de les màfies institucionals: zaplana, camps, olivas, rita, rus, blasco, fabra, i el botifarram d’una porquera que ells diuen generalitat, diputacions, ajuntaments…

Els únics que no ens han governat mai, però mai, són els valencians, així que caldria provar per aquest costat, quina honestedat som capaços de mostrar, i quin país podrem arribar a fer, des d’aquest enderroc que ha aconseguit el pp en els últims vint anys i escaig que ens governa des d’espana.

Tota la floritura i floricol de ciutadans, podemos i no sabem quantes altres mandonguilles passades per independents, una borrumballa per enganyar tanta idiotesa, no són sinó succedanis per mantenir-nos lligats de mans i peus a aquella empresa fracassada, inútil i amater que ja sabem que és.

Perquè si demà ho ho comencem a adobar, el calvari serà pa moatros!

 



  1. Benvolgut Dasí, no sol ser bona cosa autoconsiderar-se com a aciutadania de terecera, perquè desanima al més pintat, aconsegueix l’efecte contrari del que bonament es busca. No es pot dir que us ha governat gent no valenciana perquè valencianíssims són els noms que han manat durant tants anys al País Valencià. Només cal veure els que vostè menciona. I ho han fet amb majories sovint absolutíssimes que deu haver votat algú, no pas gent de fora del vostre país. Jo diria que és més útil apel.lar a la substitució per via democràtica de la vostra màfia per aquesta gran quantitat de bona gent, preparada, d’esquerres, honesta, com Oltra, Albiol, Morera, Ribó, etc, que demà teniu possibilitats de votar. Valencians igual que els altres, en un acate gens sobrenatural, gens a amns dels àngels ni la prividència, sinó de simples humans com nosaltres. Almenys jo ho veig així.

  2. Estimat Albert,si demà el “panorama” no ha canviat, què hi farem?
    doncs el que sempre hem fet, continuar exercint de valencians. Jo no em pense rendir, i tu? segur que no,tenim la pell endurida de tants cops i l’ànima encesa d’amor per aquest malaurada terra.
    Au,va! tard o d’hora arribarà i ens podrem treure del coll la corretja de gos que de tant temps duem.
    Salut de lluita!
    Enric

  3. doncs si fa o no fa el mateix que a Catalunya… !!!. Que us semblaria fer efectiu allò tant dit de ELS PAÏSOS CATALANS… ep…, només per sortir de Espanya i un cop fora que cadascú faci el millor pel seu territori però mantenint uns bons lligams…???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent