Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Lo molt creminal Aznar, homenic

Aqueix homenic assenyala el camí de la presó, per als catalans. Sobretot si ens atrevim a preguntar-nos en veu alta si volem la independència. Ni preguntar, no podem, segons aquell creminal d’estat, que no va tenir contemplacions ni escrúpol a matar centenars de milers d’iraquians, sols perquè volien matar-los i prou, que sabien de sobres que, d’armes d’aniquilament massiu, no en tenien, i què si n’hagueren tingut? Altres en tenen i no els matem per això: els espanols, per exemple, que tenen tants idiotes al govern i al desgovern, que poden ser considerats armes d’aniquilació intel·lectual.
El patetisme s’ha gangrenat en aquesta opereta bufa, espana, i la bufa mental que arrosseguen uns quants politicots d’orxata i xufa no té semblança enlloc: ens ha tocat la torpesa del furgó: a robar no els guanyen, però per caletro tenen un forat.

Els feixistes han enviat els militars a invair el meu poble. Durant unes hores han fet comèdia a l’Albereda, allà on planten la plaça cada dimarts. He vist unes fotografies, i ara sembla que han invaït la casa de la cultura amb tot de marxes militars: per la música els reconeixereu: el creminal Aznar hui soparà content per això de Bétera: els seus han guanyat militarment una plaça i un concert, com quan van invair l’illa del julivert: saque el pecho, soldado!

—Ca, per què ens havíem d’enfadar? El pitjor és que fa decàdes que tenen pres mig terme, i no paguen contribució, ni llum, ni aigua, ni fem, ni van a comprar a l’Encanto, ni això no fan els Otanics, i tampoc no envien els soldadets a matar conills…, almenys salvaríem les soques dels arbres… Xa. 

—Demà parleu amb el panollo que envie dos turbos a fumigar l’alamera, no hagen deixat els polls i mos agarre la serpentina!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent