Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 13 de juny de 2013

Escola Valenciana a Estellés

Escola Valenciana tancarà dissabte l’homenatge a Estellés. A Burjassot. Un grapat de músics hi han compromés la participació, ep, músics de primera fila. Els Amics d’escola valenciana ho tenen gratuït, un regal, i els preus finals no depassen els cinc euros. Un regal doble. Enmig d’aquesta convulsa corrupta i cínica societat valenciana que permet de continuar governant els mafiosos-gàsters del pp malgrat la criminalitat a la qual han abocat el país, això dels poetes amb música és un regal, un cant en favor de l’escassa dignitat que ens queda als valencians. Som un burla internacional, per no haver-los trencat l’entrevill, als puteros de la generalitat, la diputació o els ajuntaments. És la democràcia, que permet de consentir l’estupidesa a nivells descriptibles intolerables. Però la pell valenciana sembla d’andragó, o de senglar o ves a saber la impermeabilitat. Quina història d’anys i traumes no haurem passat per no eixir amb els falçons i les forques a traure’ls la melsa de tants pocapena.

Doncs, això, que m’han telefonat perquè vos diga que temen que no puguem omplir. Cap a Burjassot, va. A respirar música de la bona, poetes, veus inconfusibles, excelses. Per l’escola, per estellés, pel país dels valencians i els catalans. #Xa!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent