Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La consentida üela up&d

Aquella dona, Rosa D, no té prou a mentir i enganyar els uns i els altres, perquè el descrèdit polític, la crisi i la corrupció consentida i ordida a posta, que sembla que a ella també la va afavorir, obri la possibilitat del seu cabasset particular, que no és poc ni minso: en aqueixa societat espanola podrida fa tants anys –no oblidem que mataren els poetes i els mestres i l’escola mateix, si és que havien de ser burros cap i tot– qualsevol pocavergonya pot parar el sac que l’ompli de cogombros i moniatos i té per passar un grapat de dies, més encara si ets un pocavergonya i una mala persona.
Na Rosa Diéz és tot això, una pocavergonya i una mala persona. I encara ens insulta i ens amenaça. La mala peça no té prou de prohibir i de fingir, de llepar càmera i viure molts anys del pot i la martingala, ara és capaç d’insultar els mestres, l’escola i escola valenciana en particular, que som els mestres a València, a Mallorca, a Barcelona. No és idiota, la dona, que no ho és, per això fa ús d’una demagògia particular per insultar els mestres! Com pot mentir acusant-nos que no treballem contra el fracàs o en favor de millorar l’escola, la cultura, el rendiment acadèmic, la comprensió, la lectura… Cal estar malalta per voler confondre, xica, com t’agrada d’atiar el foc, un tronc nou, contra l’escola i els propis mestres.
Té mala ànima, senyora Rosa, que espere li rebente els grans però no li taque el jerseiet tan mono i bufó, o la brussa, o el fular o ves saber que muda a compte dels ciutadans, i tan de bo les perleries li queden lluentes com mereix son cos animal sencer.
Ens enllacem per la llengua, per l’escola, per la cultura i per una democràcia que, vosté pobra, no coneix ni voldrà pels nostres, però és que nosaltres tampoc no la volem a vosté, una fava destapada per la rancúnia i l’odi a les persones. És la diferència dels mestres que treballem amb més llibertat moral que no física, que no ens calen exèrcits, ni repressió, ni policia, ni dictadures consentides com la que vostés ens vol imposar. Ves, si ens enllacem i enllaçarem, morruda. En favor d’un país sencer per l’escola i per la llengua,tantes vegades com vulguem.

#Xa a rebentar d’astrenyiment, cogombro!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent