Ulisses20

Bétera, el camp de túria

El patiment és opcional

Obrim la tercera fira del llibre i de la música a l’Ateneu de Bétera. Durant els Nadals la fira mostra una selecció de la millor literatura catalana, en versió original i traduïda, moltes novetats i també uns quants clàssics. Llibres infantils, juvenils, per a grans, per a qualsevol edat. Acompanyats d’unes quantes activitats que ompliran les vespraes de lectures, poesia amb poetes, projecció de documentals relacionats amb la literatura, cinema, tast de vins, contacontes… Una fira comarcal de llarg recorregut; hi serem fins al cinc de gener, que nosaltres som corredors de fons, i això ja afig un Nadal amb un cert pes cultural dins la vida d’un Ateneu cultural i cívic que va obrint via i camí en aquella placeta del Mercat tan humida (no sé qui va tenir la barra d’inventar aquella font de l’horror, un veritable atac en favor de reumes, artrosi i malalties de l’orella i de l’oïda; pobres ossets, quin siroll tan espantós, i quin mal de pàmpols. Anit quan va baixar aquella boira, l’espectacle ja semblava un estany escocés humit que solament li calien les molses i els llimacs). Hui és vint-i-quatre, nit de Nadal, i el nostre patiment cultural, com explica Murakami en el seu entretingut ‘De què parle quan parle de córrer‘ és opcional. N’hi ha que li pega per plantar-se davant una barra, al bar, com n’hi ha que pengen arbres o es miren la televisió… Nosaltres, peguem per aquesta mesura exacata tan finlandesa, la lectura.
Anit ja vam fer el primer calaix… Per cert, excepte els cinc llibres en anglés, la resta fins a mil, són exemplars en valencià. Ves, si el nostre patiment té o no sentit. I voluntarietat.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de ateneu_bétera per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent