Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Cacaus i tramús abans de Nadal

Finalment, admeten que els contribuents pagarem els luxes de la banca i els seus despropòsits. En canvi, els seus dirigents farten, furten i follen com si res no hagués passat amb els nostres diners.
José Ciscar, vicepresident valencià o portaveu, tant se val,  diu que enviarà el cas TV3 a espana perquè Madrit continue multant els valencians si ens atrevim a mirar la tele en català: en ruc o en espanol la podeu mirar, no passa res, però en català és prohibit.
Fabra no va considerar important ni pertinent acompanyar el comiat  d’Andreu Alfaro. 
De Gispert diu que la roba d’aquells tres joves de la CUP no era suficientment formal per al parlament català: home, el David portava una samarreta d’escola valenciana; en concret aquella que diu, l’escola en valencià és futur… Xe, Núria, no serà això més formal que molts dels mondongos que vesteixen alguns pajaros? Vingues vestit o nuet, caga el rei i caga el papa, que de cagar, filla, ningú no s’escapa.
El PSOE, suposem que el psoe-valencià va inclós, també prefereix el corredor central, i furga perquè Europa desvie fons en aquell senderi: no tenen el morro fort, els cabrons, malgrat que fa anys que ací no pinten ni una mona.
El 50% dels valencians no sap escriure en la seua llengua: Wert, s’ha de ser fill de puta o no?
Els del rifle americà diuen que se senten tristos per aquella i altres matances, uns altres refillets…
El Mundo diu que això que volen fer els catalans és il·legal; i mentir no ho és, moniatos!
L’església i els corbs que la gestionen continuen lliures d’impostos: xe, el paradís fiscal és a dins l’església de cada poble, no cal anar a Suïssa, cala!
La polícia va agredir els valencians al Cabanyal, entre més la Mònica Oltra, membre de les Corts valencianes; qui penseu que és al banc dels acusats?
Bétera i Godella triomfen amb un vi de la Manxa: massa vi fa somiar rotllos.
Fabra o és torpall o fa el ruc, doncs no felicita els mestres amb una tarja en espanol i amb errades de bulto!

Més cacau que no ens queda tramús!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent