Ulisses20

Bétera, el camp de túria

#25N, segona estació

Això de segona estació ha de sonar més com un viatge que no com un calvari, malgrat que no seran poques les forces declarades i no declarades que provaran de fer-nos viure el procés com un càstig lamentable. Tant se val, després d’aquell impressionant #11S, això de hui apama la situació real davant l’ndependentisme: feina per llarg. Malgrat que podem llegir que els resultats, en general, no han sigut dolents, tenim molt recorregut perquè siguen millors, sobretot si podem anar plegats molts dels que avui descomptàvem una part significativa en el repartiment del formatge parlamentari.
Cal comptar que, malgrat tenir la majoria dels mitjans oficials a la contra, i una part del partit majoritari amb no pocs dubtes, la suma sobiranista és esperançadora, potser no tant com aquell clam que demanava la societat l’11S, però és que allà molts anaven plegats, i hui alguns ens feien nosa, per uns quants detalls que, possiblement, mai no es resoldran, en relació a distribuir-nos el pastís.
Les males arts d’impedir el vot per correu de milers de catalans, les males arts de diaris que amençaven amb insults i mentides, les males arts d’un estat que ha posat la maquinària dels fons reservats en marxa contra el país, les males arts de tants mitjans privats de televisió com actuen i campen amb impunitat i lladrocini, les amenaces directes de militars i polítics, no han reduït l’esperit i la il·lusió de milions de catalans que han començat a construir un nou estat a Europa. Encara a la segona estació, si voleu, d’una destinació sense retorn.



  1. smolins9 | dilluns, 26 de novembre de 2012 | 10:46h

    #no_ens_falleu !!!

    2,075.000 vots demanen un referèndum.

    Els Partits que vàrem defensar el Dret a Decidir sumen 87 escons molt més que la majoria absoluta.

    Ara Mas podrà demostrar que la seva aposta  era sincera, podrà demostrar si té fusta de capdavanter, Mas podrà demostrar que no és el “Mas de les sabates grans”, que no és el “Mas de les calces fluixes” sinó que és el Mas, Molt honorable, que es creu el que diu, i compleix el que promet en la Campanya Electoral -compliment que és el primer pas de la Regeneració democràtica que li cal a Catalunya- que es posa davant del Poble Català com els autèntics líders ho fan o ho acaben fent.

    Si Mas compleix ara, quan les coses no són pas fàcils, jo i molts com jo ens el creurem.

    Mas i Ciu han d’entendre que el futur de Catalunya, la nostra Independència, ha de ser obra d’una unió constituent que aplegui els diferents partits que han guanyat, cadascun segons les seves possibilitats, les Eleccions a les quals ell mateix els va convocar.

    Aquest és a partir d’ara el crit de batalla del Poble català lliure: “No ens falleu!”

    Partits polítics “catalans lliures” aparqueu les vostres diferències per uns moments ni que siguin llargs i no ens falleu!

    Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent