Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 22 d'agost de 2012

Agost (17): cloenda

Arriba el final del festa, el 22 d’agost, i encara de matí se sent el passacarrer d’obreres i majorals, amb la xaranga i les traques: les traques que desparen quan trauen una de les futures obreres de l’any que ve, que n’han de confirmar quatre, que amb la crisi no serà gaire fàcil. Ara mateix tornen a passar per casa, perquè s’escolta el tabal. No són lluny. És la vuitava, massa dies de festa potser: tret d’aquells tres grans, la marededéu, Sant Roc i el gos, i si voleu afegiu la vespra, en teníem prou. Perquè la cosa s’allarga en excés i la gent ja va cansant-se, però cadascú que pegue per on vulga. Anit, les obreres i els majorals van visitar l’exposició d’esperança casanoves, a l’ateneu, una bona sorpresa, i roser verdevio ens passà un resum de la seua festa particular.
Pel que fa a les vacances som més aprop de l’ampolla mig buida, però encara passarem uns dies de descans a vora platja, al terme de Vinaròs, ja tenim la tria de lectures, els ordinadors preparats, els deures enllestits, com que no sabem si tindrem cap connexió, deixem per endavant aquesta cloenda, de festes, de la festa a Bétera, que proposava Esperança, qualsevol pujada fa la seua baixada; ara, sort que no és en un colp en sec. 
Realment, si fem comptes, ens en queda encara una altra bona vuitava.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de agost per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent