Ulisses20

Bétera, el camp de túria

l’Ateneu de bétera no fa vacances

L’Ateneu de Bétera no farà vacances, perquè no és el món, ni el poble, en condicions de tancar la cultura, la veu o la discrepància d’allò que ens van fotent, segons andreafabra i el martiri de son pare (molt bo això de The NewYorkTimes, aeroport a enlloc). Per això, des de l’Ateneu han preparat un programa intens, sòlid, divers, per a dos mesos d’estiu que seran una finestra local de debat, d’activitat, d’encontre.
El cap de setmana ja comença hui amb la projecció d’una pel·lícula de sexe, no sabem quina, una qualsevol, demà serà l’actuació de Dani Miquel, una veu divertida, popular, en favor de la llengua, la música i la diversió, adreçat als més joves, DaniMiquel presentarà el seu segon llibre-disc, Musiqueries2. Dissabte, els joves del Camp de Túria projectaran Panther, l’origen d’aquell moviment afroamericà ‘Panteres Negres’ que es revoltà contra la indignitat i la repressió (d’això els valencians, alerta, podrien agafar uns quants apunts, a vore que ix), i diumenge es projecatrà una altra pel·lícula de molt d’interés, Incendis, un film canadenc corprenedor, d’impacte, una altra visió de les religions, o entre religions, irracional, cru, sense concessions ni dolceses. Bé, l’ateneu de Bétera és a la plaça del Mercat, núm. 5, a la comarca del Camp de Túria, i tot plegat és el principi.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de ateneu_bétera per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent