Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 28 de maig de 2012

Veneu espana!

A meitat de preu si cal. Serà l’únic remei per salvar la perifèria, si és que podem salvar res, vendre espana al millor comprador, això si n’hi ha cap tòtil que la vulga comprar; posats a triar, no ho sé, els alemanys i els anglesos són els que tenen més diners. Als americans potser els pega lluny, la compra. Que per què no ho venem a la xina, que són els úncs que tenen prou diners… Home, tot arribarà, ara mateix preferim una cosa més propera. Més del veïnat. Els venem la capital sencera i els regalem l’aeroport, Barajas, que en facen el que vulguen, en canvi del deute. Tot, monuments, edificis, avingudes, places, cotxes, teatres, museus, la gent, tot pel mateix preu, el deute sencer, que inclou les mentides, la corrupció, la falsedat, el robatori, el lladrocini, la mediocritat, però tot és tot, els jutges, els polítics, els funcionaris, l’església, els lleons, els borbons, els palaus, tot regalat pel mateix preu: començar de nou. Sense ells, això sí. Sense. La casa completament neta.
Totes les maturrangues de la meseta, si no les voleu, pugeu-los en una barca i poseu-los en mar juntament amb els xoriços i els botifarrons: a vore si tenim sort i agafen noé dormint la mona.
A prendre per l’aire!

[si cal paguem-los una propina per emportar-se’ls. Però que no en deixen cap.]



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent