Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 24 de maig de 2012

La prostitució és a Madrit

Salvaran bànkia, amb els diners públic que calga: vint, trenta o quaranta mil milions, que vol dir que la pagarem tots, aqueixa mamada, i després de sanejar-la la tornaran a regalar als seus, perquè la prostitució bancària va d’aqueixa manera; i després construiran casinos, i una ciutat nova per fer olimpíades, madrit no paga traïdors, els xucla, els llepa, els trau la sang, i tot plegat es convertirà en el nucli de la prostitució a Europa, abans de baixar a l’Àfrica: és el designi espanol, allò que queda de l’imperi, pobres, on han arribat, tots plegats, amb tanta flatulència intel·lectual: la misèria espanola encara no ha tocat fons, malgrat els esforços de tants polítics de xufla i nap, tanta mediocritat de la qual depenem la resta, la perifèria, i europa mateix, que haurà de pagar molts draps bruts i molts de trencats. Ni els rots ni els pets no amaguen el nivell d’idiotesa i ineficàcia. Quants anys ens haurà de durar encara, la nostra dependència de tant tarat?

—Quants diners de la sanitat i de l’educació, de les pensions, i dels nostres sous posem els valencians perquè aquells mamons puguen presentar-se a les olimpíades? A més d’arruinar-nos, encara els hem de pagar el peix i la carn? Quants anys ens hauran de continuar furtant, a la cara… com no volen que diguem que #espana ens roba!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent