Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 26 d'abril de 2012

25+1 d’abril, el mal és ben estés

Ahir vam celebrar el vint-i-cinc d’abil a l’escola? Gairebé que no ho recodem, unes hores després. Mantenim el caliu, la informació en algunes classes, la conversa entre mestres, però potser alguns pares, algunes famílies, desconeixen el significat d’una data tan significada, de primer per als valencians, però també per a la resta del territori.
La militància informativa sempre, sense defallir, però com costa de mantenir-nos desperts, atents, tants fronts oberts i tantes vies d’aigua que proven d’enfonsar-nos contínuament.
Amb Acció Cultural aprofitem aquest reconeixement a Nosaltres els valencians (50 anys de la seua publicació) i a Joan Fuster, el gran intel·lectual valencià del segle XX. Som fusterians, com som valencians, com volem ser europeus, malgrat els paranys, les derrotes, les tristors, el que va passant a l’economia, a la sanitat, a l’educació. Malgrat la mediocritat, ens mantenim vius i joves: dissabte serem a València per reivindicar-nos, com milers de valencians.

http://youtu.be/jSPqp5-GPSI
http://youtu.be/RIZRdqETr2I

post: ara no tornarem a reviure la batalla borbons-austracistes, a Munic. Llàstima, perquè, ara sí, estàvem ben preparats per a la victòria.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent