Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 15 d'abril de 2012

Pasqua: el quart dia

Els valencians encara som de vacances. Aquest és el quart dia de Pasqua i demà, Sant Vicent, el cinqué i un dels principals. Així que encara correm amb els catxerulos i les mones, a berenar cada dia, amb els xiquets i els joves. De fet, m’he agafat unes llargues vacances en aquest bloc, gairebé cinc dies sense dir res, i dels twitters, en plural. A partir de dimarts tornarem a la feinada diària. I ves que n’hi havia temes i motius per destralejar i capolar branques i cimals: la prostitució monàrquica, que ja es veu que no s’acabava amb el mangoneig de l’Urdangarín, que ho celebren amb tot de viatges i safaris com els grans emperadors: matant elefants, robant, cobrant de no fer res, viatjant de luxe i visca la crisi dels altres. Encara n’hi havia més rastre, aquesta setmana alliçonadora: el pp no té ni puta idea de per on pegar, ni idea de com adobar el forat, la caiguda al desastre i al caos més vergonyós: el seixanta per cent de joves sense fanea és un disgust que no tapen ni les processons ni els maquillatges dels mitjans afins.
Hem rebut una carta per notificar-nos que bancaixa és morta, que ara és Bankia, que no ens preocupem dels cent cinquanta euros del compte, que ara decidiran a madrit què collons passa amb els nostres diners: la misèria valenciana no té pasqua, ni vacances, i les imputacions de polítics del pp creixen com la flor al tarongers: també ens notifiquen que algunes empreses de Castelló faran fallida i no pagaran la taronja collida al nostre terme: collons, segons que ens expliquen, havien de desviar diners a una filial química que prepara adobs i altres productes del camp: de quina cosa ens sona tota aqueixa remor fabrista putanera?
-Que som pobres, i a més escaldats, i encara és el quart dia de tarara…



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent