Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Fira del llibre a l’Ateneu

Primera vesprada amb llibres i presentacions a l’Ateneu. Tornen Roser i Clàudia, dues joves blocaires que ens expliquen les novetats dels seus blocs, Atenea i el Racó dels rosegadors, que coincideixen amb lectures d’interés, textos i continguts sòlids d’una alliçonadora pràctica del per què dels blocs amb contingut. Dotze anys i onze, que valdrien per bescanviar l’índex lector del país, per assemblar-nos als finlandesos, pel que fa a la cultura del llibre i als resultats PISA. Hem tornat a convidar-les un altre dia de fira, que esperem tinguen una major audiència, com mereixen totes dues; potser que siguen una part fonamental de la nostra fira, amb aquell tot didàctic que oferim.

Avui, si és 28 de desembre, serà una altra parella que farà els honors a l’Ateneu de Betera: la periodista Maria Josep Picó presentarà ‘Clàudia i l’esperit de la muntanya’, editada per Andana. L’editor, el jove Enric Peris, explicarà el projecte editorial, tan jove com arriscat: editar des d’Algemesí, ara que són patrimoni immaterial de la humanitat, segons la Unesco. 

Demà, 29 de desembre, l’aposta és l’educació. A l’Ateneu, presentem un bloc educat, de Francesc Raga i Empar Martínez, professors de secundària de l’escolagavina. Una aposta sòlida per debatre sobre l’escola, els joves, i algunes consideracions o tòpics que ja no serveixen i, malgrat tot, encara fem servir en excés, els mestres. Després serà el moment de ‘Els pobles edetants’, amb els Domínguez, pare i filla, com a amfitrions de la cambra noble de l’Ateneu. Com que ens havien fet arribar una certa angoixa, avui kl’hem farcida amb més novel·les per a adults i bons lectors.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent