Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 27 de juny de 2011

La veu de la memòria: Botifarra&la banda d’Almussafes i els pollastres Planes: romanços

L‘institut d’estudis Comarcals del Camp de Túria torna a convocar la comarca al voltant d’una activitat polièdrica: la presentació de la veu de la memòria, un llibre sobre Pep Gimeno Botifarra, escrit per Antoni Martínez Revert. Els romanços de Cec que interpretarà el mateix Botifarra i el comcert final amb la Banda de música d’Almussafes, amb la veu de Pep Gimeno. Tres en un, com la Santíssima trinitat, per despertar la consciència comarcal després del sotrac de les eleccions municipals. I pitjor, la comprovació real que els calaixos municipals són buits. En la millor de les previsions. A la pitjor, n’hi ha factures pendents, de quantitats impossibles de saldar. 

Tot plegat, serà des de l’associacionisme voluntari, independent, més conscient que mai, que caldrà continuar treballant en favor de la comarca, de la cultura, i de la música. Diumenge tres de juliol, l’Institut del Camp de Túria enceta el programa d’estiu a l’espai CONSOLAT DE MAR, a Benaguasil.

L’entrada és gairebé gratuïta, en canvi de comprar un llibre o un disc, o un dvd  que aplega els concerts que ens van arruinar durant uns mesos. Un ofertàs de primera en favor de la cultura. A partir de les 20.00 hores, que no podeu faltar.

Dilluns vam fer reunió de la Junta a l’Ateneu de Bétera, saldo: mil euros, després de tantes batalles i haver acomplert amb els compromisos pendents. Som rics. O gairebé rics. D’ací haurà d’eixir un programa atapeït, de xerrades, concerts, i ajuts a altres colles més pobres encara. Res, que sense aquests voluntarisme carregat de coratge i entusisasme no som res. Cercant maneres, de nou. Com va dir el nostre president, Carles Subiela, som una comarca viva, sens dubte, capaç de fer via i tenir vida. I dels mil euros haurem de fer el miracle, el dels pans.

-Pos senyor, era una vegada… 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent