Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 25 de maig de 2011

Les ratlles de la vida (5)

«- Te’n recordes, Ermerinda, quan ens n’anàrem amb el carro aquell any a Sant Miquel? Encara no festejàvem, però ja ens volíem, veritat que si? I d’Antoni, aquell pastor que vingué a casa nostra tants anys? Te’n recordes?»
Les ratlles de la vida, Raquel Ricart, editorial 3i4 

Demà presenten a l’Espai Vilaweb ‘Les ratlles de la vida, a partir de les 19.30 hores, l’última novel·la de Raquel Ricart, guanyadora del premi Octubre de narrativa. Acompanyaran l’autora Jem Cabanes i Vicent partal, i tot plegat és un luxe, aquest trio d’asos. I quina enveja em fan, qui els podrà escoltar plegats parlant de literatura. I de València, i de Bétera, en aquell espai comú i emblemàtic. Quina pena de no ser-hi, i ja us convide a assaborir què passarà, com passarà, sense perdre detall ni el fil d’embastar una cosa tan sentida, aqueixa novel·la, l’última de Raquel. Mitja Bétera voldria anar-hi, demà dijous, per goig i pels amics.

Els detalls i la parafernàlia copieu-la, que després hem de portar la presentació a Bétera durant l’estiu, al nou espai de l’Ateneu. Per cert, inaugurem l’onze de juny, i la nova casa apunta de lo alto. Festa, xerrada, sopar i sarau popular.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de la mirada dels meus per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent