Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 19 de maig de 2011

Bétera és compromís.

Segons que em diuen, els joves de compromís han visitat la cooperativa, i la impressió dels que hi eren ha sigut bona, molt bona. Són joves, són bona gent, treballadors, que tenen feina i no vénen a furtar-la, com els altres, els partits de sempre, els majoritaris, tants anys mamant del pot. Sí, aquests joves mereixen el nostre vot… Aquest era el sentir dels presents a la cooperativa, segons que m’han explicat. Ves que diuen que han sabut, amb molts pocs recursos, orquestrar una campanya original i un programa en favor del poble i els seus habitants.

Sí, segurament que siga la millor de les propostes i, com apunten algunes veus favorables, que puguen decidir les majories que governaran l’ajuntament de Bétera. Una llàstima que el pardal de Paco haja ensordit una quantitat de vots en favor de les altres majories, una pena, tot plegat:  ‘companyero’, aquesta vegada, l’has ben cagada. En som pocs o menys, i encara ens dividim. L’esquerra i els nacionaliestes no n’aprendrem mai. Dons la proposta és senzilla, caiga qui caiga, hem d’anar plegats, en un front popular. Una cosa moderna, col·lectiva, compromesa, en valencià i en anglés. Mentre ho anem pensant, a Bétera, sens dubte que els joves de Compromís són la millor de les alternatives, amb Cristina i tota la troup d’entusiastes, que han sabut ensenyar els valors que es preuen: sinceritat, treball, esforç, educació, festa i faena. Sense complexos, sense mentides, sense falses esperances. Sense vergonya i amb la cara ben alta, en favor del poble i per la gent del poble. Quatre anys de govern del Compromís posaria Bétera a la primera divisió dels ajuntaments valencians. Jo hi confie plenament. 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent