Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 27 d'abril de 2011

Camps contra el camp.

Ves que ara Rajoy, des d’espana, diu que posarà l’esforç de la seua política en l’agricultura. Això si governa, naturalment. Ara que l’han morta completament, a València, l’agricultura. Quinze anys governen contra l’agricultura, Francisco-agricultor Camps, i ara el seu president, diu al virrei que s’hi dedicarà, en cos i ànima al camp.
Per exemple, a València han triat carregar-se l’ajut que feien els homes grans del poble, perquè alguns camps del terme encara lluïren nets, malgrat la ruïna, i els acusen de fer frau contra la hisenda, i contra els drets laborals de gent, els joves, que fa anys han pegat a fugir d’una tan gran ruïna i misèria.

El president Camps ha preferit de dedicar els diners dels valencians als luxes, contra el camp, als cotxe de fórmula 1, contra el camp, als grans esdeveniments, oblidant i abandonant el camp a la seua sort. Un president que ha tolerat el frau en el comerç de la taronja, que ha tolerat el frau amb els productes del camp, que ha enganyat els llauradors cada vegada que guanyava eleccions, en favor dels camps de golf, en favor de les urbanitzacions, sempre en contra del camp.  

Ara això: segons ell, el camp valencià és una potència internacional. Xe, que ho ha dit ell, en Camps, Francisco-agricultor Camps.

No solament ha jugat a la corrupció o a l’acceptació de regals en canvi de contractes de preus desorbitats. Ha preferit mentir, enganyar, i burlar-se dels seus propis votants, molts d’ells llauradors, pobres, perquè ja compta que, malgrat fer-ho tan malament, n’hi haurà de dissortats que encara el voldran votar. 

La corrupció i la política, que no la democràcia, ja juga per aquest cantó. I cada colp se’ns farà més difícil de poder destriar tanta palla enmig de tan poca molla de democràcia.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent