Ulisses20

Bétera, el camp de túria

A València, el colp va triomfar.

Descaradament, sense vergonya. Sense fre. La Conselleria d’educació valenciana prepara nous reglaments que farà passar per decrets, normatives, o fins i tot modificació de la llei d’ús i ensenyament, que ja era tova i maldestra quan la va parir i consensuar el psoe. La intenció del Govern camps, després d’obligar el tancament dels repetidors de TV3, és atacar l’altre costat més vertebrat dels valencians, l’escola, i escolavalenciana particularment. 
Atacarà els models lingüístics, i anirà minvant les possibilitats d’aprendre en valencià a València. Amb impunitat, amb traïdoria, amb la cara descoberta. Els la bufa la llengua, com els la bufa l’escola, o el coneixement.
– Per què són en política, tots aquests homenics llepafigues? Per xuflar del pessebre, per enriquir-se i enriquir les famílies i els amigots. Per enfonsar qualsevol bri de valencianisme, siga en TV, a l’escola, a la cultura o fins i tot en l’associacionisme particular i privat. 
Són curts, cutres, i malversadors, a més de lladres i delinqüents. Com es poden amagar els comptes públics i no donar comptes als ciutadans del que es gasten en això o en allò? Doncs ho fan, amb la barra de pensar-se que amb la majoria absoluta fan d’absolutistes. No presenten comptes, no rendeixen comptes ni a les Corts valencianes, no sabem quant s’han gastat per portar el papa, ni què ens costa la fórmula 1, ni els vaixellets de paper dels quals ningú no s’enrecorda… No presenten res a ningú, perquè ells són per damunt de la responabilitat o de la vergonya pública. Són delinqüents que se’n pixen dels jutges i dels fiscals. 
També són els polítics que ens han portat la màxima ruïna, la major desocupació de la història valenciana, la pitjor agricultura possible, el desnonament de la indústria, però tant se val. Han rebaixat els concerts econòmics, els sous dels mestres, les mínims per a l’escola pública, però continuen gastantse allò que no tenen en capricis, en sobresous, en ONG’s fantasmes, en obres que no es fan, i no els passa res. mai no els passa res. Els vestidets són na tapadora de la veritable delinqüència ppera. Són puteros, gastadors, tramposos i mentiders. I d’ací uns dies, els millors falleros del món. Això, sí. Són el millor del món en falles. Ai.

Per què han de presentar comptes, ells? Qui els hauria d’avaluar la gestió? Són amos. I són facilitadors del colpisme. Això que vivim els valencians, és un colp encobert contra la democràcia i la participació. Contra la transparència i contra la justícia. Contra l’honestedat i l’ètica. València és encara a mans d’aquells fabuladors del 23F, i els tancs personals del pp encara davallen albereda amunt i avall, de Bétera a València, pel camí vell de Burjassot. 
A València el colp sí que va triomfar.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent