Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Fugir del fang per caure al tarquim.

El polític Arenas de cap al Tarquim, home. L’odi contra la llengua continua ací i enllà. Darrere la convenció política del PP també hi ha odi, i les primeres espases han començat a disparar el trabuc. Els del PP ens volen burros, bo i pensant que, si ells ho són, la resta els hem d’anar darrere. 
El senyor Arenas diu que no consentirà que cap andalús siga discriminat per qüestions de llengua a l’ensenyament. Ell es refereix al nostre país i a la immersió. Serà ruc i creminal!, que diu Botifarra. Lo de creminal, lo de ruc ho dic jo mateix.
El que vol dir Arenas, en realitat, és que no consent que els andalusos que viuen al nostre país puguen estudiar tres llengües a la vegada, que és el que els proposem, des de la immersió. Tampoc no diu que hi ha molts estudis de rigor que demostren que la immersió aconsegueix que els alumnes dominen millor les tres llengües al final de l’escolaritat obligatòria que no aquells que fan aprenentatge monolingüe, exclusivament en castella. Fins i tot, els estudis argumenten i demostren que la immersió ens prepara millor en les altres llengües, per ser a Europa i al món. 
Però Arenas prefereix que els andalusos del nostre país siguen rucs, que continuen essent rucs, ho prefereix de totes totes, per això argumenta l’espasa de l’odi, contra la llengua i contra l’escola catalana.

Però, home, quin pecat hem comés per haver d’aguanta-los tant de temps, aquests ignorants de la comèdia més barata? Com podem caure tan baix, de tenir-los sucant del pot (Arenas ha fet res més a la vida, que viure del pot?), i argumentar com si visquérem en la caverna més rància de la postguerra?

Al tarquim, home, per mentider, per fals, per posar justament en qüestió una de les institucions més serioses i esforçades d’aquest país nostre, l’escola, que no sembla, i en això ja guanyem, el seu. 

Pitjor: quan acabe la sucada del pot, ell ja decidirà quan, li trobaran un assessorament en una empreseta de no-res, perquè continue mamant a compte de la llum, del gas, de l’aigua o de la cansalà de pollastre.  



  1. ¿ Saps amic perquè el porc de l´Arenas no s´enfonsa?
      Per què la merda flotaaaaaaaaaaa@
     (provervi Porkines)
                                       Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent