Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Camps d’odi a la llengua

Canal 9 és en mans de la presidència valenciana, que malgrat els continus de corrupció i les mostres d’imputació, encara recau en Francesc Camps i en els mediocres polítics del PP. Anit vam comprovar una altra lliçó d’odi a la llengua: Canal 9 no podia retrasmetre el partit de futbol que jugava el València, perquè fa temps que no pot pagar els deutes i els drets de retransmetre. Li han tallat l’aixeta. Això, Canal 9, ho excusa dient mentides als seus, que la cosa ho adobaran en un no-res, però fa mesos que no poden pagar i aquells que dominen el cotarro no afluixen: no pagues, no retransmets.

En comptes de futbol, Canal 9 va passar una pel·lícula i en pau. Ara, com que hi havia aquell acord intern amb TV3 que, mentre hi hagués retransmissions esportives idèntiques, la Corporació desconnectaria per al País Valencià, ahir suposàvem que si no es complia una part de l’acord (a Canal 9 ja no hi ha crèdit), podríem veure el partit i els comentaris del Pitxi per TV3, com que jugava el València. Res més lluny. Ací impera l’odi i Canal 9 i el seu màxim president, Francisco Camps, van decidir que per als valencians, solament que podien retransmetre els espanyols de la Sexta, però mai els valencians de Catalunya.

Així que ja tornem a tenir l’odi contra la llengua damunt la taula. La decisió és que abans espanyols que valencians, i abans moros que catalans. Vet ací les grans idees d’aquest inútil de presidentot que ens governa.

La lectura no és el futbol, solament. La lectura és que Francesc Camps i el PP de Rita, Blasco, Bancaixa i la CAM, ens han portat a la ruïna absoluta. No podem pagar, mentre altres canalets autonomics sí que ho poden fer. Naturalment, ací han estirat tant la mànega que s’han quedat amb un jupetí ruïnós, ací volien jugar a cotxes, a barcos, més que no els altres, però ja no poden jugar ni a indis, sobretot pels despropòsits de corrupció descoberta i consentida per la justícia. Per això que han de fer l’indio, i tornar a l’odi, per continuar conservant la caverna, la més salvatge, la més feixista, la més populista. 

Quin paquet de polítics i de cagarrites, que ens ha deixat el pas d’aqueix ramat d’ovelles boves del pp. Redéu, quin cagarramen.



  1. tenim molta memòria. Àngel (Pitxi) Alonso, fill de Bernicaló, fou un dels primers comentaristes de Canal 8 en l’època nefasta d’Amadeu Fabregat , el correveidile de Maria Consuelo i Lerma, i que ràpidament isqué d’aquell cau infecte. NO tenen projecte de societat, ni de país, ni de nació.
    Tota aquesta gentola no depassa el nivell d’aquell ‘negret’ que s’adreçà a les autoritats colonials franceses tot dient-les: “Les Nôtres ancêtres, les gaulois”.
    Són una purrieta amb mala llet que sols els alcança l’enteniment per a seguir una altra Purriota situada a 300 quilòmetres vers ponent.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent