Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Sarau a Bétera

Divendres l’Ateneu de Bétera organitzarà una nit de Sarau, que és una mena de ball tancat, de músiques i participacions improvisades, amb un fil conductor i de contingut a través del fandango valencià. L’homenot que ho adobarà és Fermín Pardo, un investigador en favor de la música tradicional i d’arrel, que també va col·laborar intensament en aquell magnífic treball de recuperació ‘La memòria dels sentiments’, un llibre amb doble CD sobre cançons del Camp de Túria (si encara no el teniu no teniu ni perdó cultural ni popular), amb el Pep Codina i el grup l’Aljama al capdavant. A més, l’ocasió també es valdrà per inaugurar una nova exposició sobre indumentària tradicional. Com que el país és com és, i no sempre hi ha tanta conxorxa ni conjuminació de sabuts, la crida s’ha fet estendre arreu, perquè músics i recitadors puguen aplegar-se a gaudir entre amics. 
Sarau per la música, amb Fermín Pardo, les cançons de treball i de festa, començarà divendres, a les 19.30 hores al carrer Major, 21 de Bétera. Entrada lliure, sopar d’enfaixat a banda. 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent