Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Llicència Zotal!

Fungicida, plaguicida, insecticida, ves que no té propietats aquest producte, roent, amb una sentor inconfusible, Zotal per al ramat, l’aviram, la indústria, la puça la caparra… i encara hauria d’afegir el pot, per a la política, excepcionalment la valenciana. Ni amb arruixades contínues de zotal, no aconseguiríem de netejar tanta porqueria política com n’hi ha de Vinaròs a Guardamar, que han convertit el país en una cortiella, amb tot de porcs del PP, i dels altres, a canvi de diners, de corrupció, de fer el cutre, el puta, per diners que ho venen tot, aquests cabrons de la política fallera.
Aquelles pobres dones d’Oriola es veien derrotades davant la càmera, avergonyides dels seus polítics, solament teníen esma per dir això: -ja no volem ni que els tanquen, però que ens deixen en pau, que ens deixen viure.
Feia aquella llàstima de l’impossible, perquè elles ja saber que no els passarà res. NOsolament no els passarà res, als corruptes, se’n burlen de déu id e sa mare, malparits, i continuen governant-nos com si no passara res, perquè els jutges, corruptes i acomodats al sistema com ells, amigots dels propis delinqüents de la política, del PP sobretot, ho maneguen per salvar-los. És clar que tot això no eixirà en les càmeres de Canal 9, i per això el delinqüent Camps, i el delinqüent Blasco, i el delinqüent Ripoll, prohibeixen que cap altre canal de TV puga informar què passa a València. No els agrada que els seus propis veïns, molts votants d’ells mateix, se n’avergonyeixen de mirar-los a la cara: -deixeu-nos viure, deshonrats!, deixeu-nos en pau.

Regidors, alcaldes, diputats, presidents de diputació, consellers, president del govern, la generalitat valenciana en peça, són una gernació de delinqüents… Així que una nit, mentre que dorguen amb la boca oberta, oferint aquell ronc acomplexat de la culpa (són capaços de dir mentides fins i tot en els somnis), els omplirem el pap de zotal, fins que rebente el budell, el prim, el gros, el cular, i se’ls menge la química tanta mala fel acumulada.

[MariaR, si veus que m’he passat, retire lo del budell prim.]



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent