Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Veniu amb la rulot?

La colla de saltimbanquis, artistes, escriptors, muses, funambulistes, doctors, rellotgers, contadors d’històries, blocaires de l’Olleria i d’Otos s’apleguen demà al Camp de Túria, a Benaguasil faran cap per presentar-nos la Pell del Joan Olivares, premi de literatura eròtica la Vall d’Albaida. A partir de les vint zero-zero, a l’Ateneu, tot de situacions entre insòlites i divertides, entre més sorpreses, que trasbalsaran la monotonia d’una comarca menys bròfega (on vas a comparar!) i ens faran passar pel riure i la sensualitat, de segur.
Si tenim temps i les obligacions no es mengen un bon propòsit, passarem per cal coeter de Bétera i comprarem un parell de traques; ja sabem que us hauríem de rebre amb les trompetetes dels grans cònsuls romans, però ves que tenim xafarranxo que no parem, i de matí encara ens aplegarem al ce-ce-ce-o (CCCO) a retre honors a aquell home centenari. A la vesprada, per no perdre el temps, tenim reunió d’Institut i a l’hora convinguda ens aplegarem a rebre-vos. Benviguts de nou… Supose que els homes de l’Ateneu ja hauran preparat els vins, les viandes, els dolços de coques fines i orelletes, els pinyons, el sagí, per regalar-vos com mereixeu. 

Resum, en agafar via Llíria-Ademús, centreu-vos en la feina i deixeu estar allò, a veure si demà també us perdeu.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent