Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Homenatge a Enric Valor

A la seu de la Coordinadora pel valencià del Camp de Túria, a Vilamarxant, a partir de les vuit Rosa Serrano ens parlarà d’Enric Valor, l’home i l’escriptor, amb talls dels enregistraments que va fer per al magnífic llibre ‘Enric Valor, un senyor escriptor‘. Després del sopar enfaixat, Llorenç Giménez ens explicarà unes quantes rondalles, contalles i succeïts. Han convidat tot de mestres i amics de la comarca, a fruir de la paraula i del món rondallístic d’aquell home que en sabia tant, malgrat que, segons Vicent Escrivà, existia una certa resistència a conèixer-lo, més enllà de la sèquia de Montcada. Però Enric Valor va ser un dels valencians més il·lustres del segle XX, juntament amb Fuster, i encara un lingüista coneixedor de la riquesa de la llengua com no hi ha hagut al llarg del país.
L’acte d’avui l’organitza l’Associació 9 d’Octubre de Vilarmarxant i la Coordinadora pel valencià del Camp de Túria, en col·laboració amb Tàndem Edicions.

Fins ací allò políticament correcte. Els primmirats ja no cal que continueu llegint-ne més. 

Ben bé és un programa Off, tot això de la Coordinadora, l’Associació 9 d’Octubre, el Casal Jaume I, l’Ateneu de Benaguasil…, fora del festival cultural dels nostres ajuntaments, que en no tenir qui els la mame, els gasten el pressupost en soja i potets de sèsam.

[ho havia avisat.]



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent