Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La CEOE a la presó!

Tota? Home, si tots els pollastregots de l’empresariat que mereixen de viure a pa i aigua els haguérem de tancar, potser que no cabrien, però molts caldria que perxaren entre reixes. Com brega la dita popular, si els fills de puta volaren, sobrarien Díaz Férran per portar a llom tant de desgraciat a l’altra banda de l’Atlàntic. Ves que mantenir un model així de president de CEOE ja defineix els empresaris espanyols, i molts de no espanyols. Ara, empresaris com polítics, que n’hi ha caps de Govern amics del diner fàcil i de la ruïna declarada. Els valencians no sé quants milers de milions d’euros devem, quantes empreses públiques tenim en fallida tècnica, però vet ací, ells tranquils, amb els torrons, les neules i els gintònics, i els milions ficats en butxaques paradisíaques (sense fons ni fiscalitat).
S’hi ha instal·lat tants pocavergonyes, al capdamunt de la política, de l’empresariat, dels mitjans, de la justícia (i de les monarquies, tu), que tant se val què facen: bon profit i menjar caguera!
En passar Nadal, tots aquests artistes de la corrupció ens faran lliçons d’honestedat, de valors i d’honor spanish. Al temps… Xe, que vagen a fer la mààà! (aqueixa última expressió valenciana s’ha de pronunciar arrossegada, amb la boca mig torta, com si haguéssem begut i ni ens adonàrem ni ens preocupés què passa al món.)



  1.     CARRUMBLA L´ETER I LA FORMA
        ABARAMBA ABRANDANT EL PAIS
        CAMPS REMOU AMB L´UNGLA
        I “EL BIGOTIS” REGALS ACÍ I ENLLÀ
      ¡¡ AIRETAM FILLS DE PUTES VOLADORS!!
        PURA I PERFECTA TRANSPARÈNCIA
        AQUESTOS POLITICS S´ESVAIRAN
        I ELS DINERS NINGÚ NO ELS PODRÀ TROBAR
        RIKY (COSTA) ERA EL MÉS GRAN
       I PER LA LLEI DE L´EMBUT
       QUE A TOTS ELS PESEBRISTES
       ELS DONEN PER EL CUL.
      ( sortilegi del Gran Invisible-adaptat-)
         Salut mestre i força al canut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent