Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Gràcies!

Anit va anar molt bé. Ho dic per envant perquè la gent que no havia pogut venir, que era lluny, que són amics, que patien per l’eficàcia i el resultat de l’esforç, s’estiguen tranquils. Si bé el pavelló del Pla de l’Arc no era ple, perquè encara n’hi havia per dues mil persones més, vam depassar de llarg la millor de les espectatives. Vam acomplir els objectius en una gran part, malgrat que n’hi ha molts que continuen silenciant-nos. Els mitjans en la seua gran majoria no van aparèixer, ni en van fer notícia, ni abans ni després. Si repasses les portades d’alguns diaris importants, i veus els temes i els principals, els hauria de caure la cara de vergonya, de veure com fan periodisme, uns quants pederastes de la premsa. Però no passa res, ara mateix, no n’esperàvem gaire cosa tampoc.
Anit, Llíria va cantar, per moltíssima gent que sí que va fer costat al projecte i als músics. Al país que podíem ésser, que va deir Frechina, en un discurs emotiu, compromés, valent. Moltes gràcies a tanta gent que vau respondre, als que éreu pendents, als esforçats de l’escenari que ens van tornar l’emoció.
Recuperant-nos encara, i demà a continuar treballant.

http://www.campdeturia.cat



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent