Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Destarifat ‘Forense’, vet ací que?

Les persones que parlen o obren de forma i manera desraonable, fan destarifos. Segons el Tribunal Superior de Justícia valenciana, l’ordre que regula l’assignatura de ciutadania, segons la Conselleria d’Educació i el seu conseller en cap, Font de Mora, és incongruent, confusa i contradictòria. Vet ací, el nostre màxim representant al cim de l’educació, retratat en tres paraules pel Tribunalet: un destarifat.

Ara, què passarà amb aquelles persones expedientades, castigades, denunciades des de l’administració perquè es negaven a acomplir les destarifades del Conseller? Aquells mestres que no volien acceptar normes ni normatives contradictòries, incongruents, que atacaven l’escola i l’educació, com els compensara, la casa dels destarifos, la Conselleria Valenciana d’Educació? 

Deu dies té ara el metge conseller per presentar recurs a l’Alt Tribunal, la qual cosa segur que no trigaran a preparar. Però les males llengües també apunten que l’una per l’altra; si ara els han dit que per la incongruència no passem, en canvi poden afluixar, els tribunals, per l’assumpte dels regals, les bosses, els vestits, els televisors, els rellotges, les medalletes, els cotxes, cotxes?, n’hi havia cotxes en l’afer de la corrupció?, i barques?, i vacances pagades?, i apartaments vora mar?, i xicones de tombar de tos?, i tios-mascles?

Amb tanta confusió i incongruència nosaltres mateix solament que diem destarifos.



  1. aquest, li han passat el cervell per la batedora i després li l’han abocat al continent del seu cap. Així, amb el cervell desfet és com fà tantes mandangues i desficacis. No raona bé el pobre. Les neurones, de tant rebolicades com li les han deixades, no poden fer la sinòpsi i les ideesli eixen blufs com aquest de la ciutadanía i tot el que pensa. El pitjor és que sembla que això de passar-se el cervell per la “turbomix” està de moda: tot el govern valencià ho ha fet. O això ho és que pateixen la malaltía de les vaques folles, aquella que deixa el cervell sec i esponjós.
    Salut i llencem aquesta merda de politicastres al femer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent