Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Contra el barranc de Carraixet

Avui hi ha convocada una reunió d’urgència a Montcada (l’Horta) per paralitzar el projecte d’urbanització del barranc de Carraixet, que baixa de la serra Calderona i travessa el Camp de Túria i l’Horta Nord. L’objectiu de l’administració governada pel PP és encaixonar el barranc des de Bétera fins a la mar, primera fase de destrucció de la vegetació i el paisatge. Per això la crida de col·lectius i associacions a trobar-se a l’ajuntament de Montcada a partir de les 20.00, sala Ausiàs March. Hi ha una enquesta a la xarxa que estudia les preferències paisatgístiques dels ciutadans, de la qual es pot participar si ets expert, amb preguntes tipus: -Prefereix que donem feina o que augmente la desocupació? -Vol el barranc net o veure’l convertit en un abocador? -Què prefereix, realment, aquest cúmul de pedres, canyes i rates o una via navegable model Terra Mítica? 
Fa un parell d’anys, l’Ajuntament de Bétera ja provà de convertir el barranc en una autopista per a camions d’empreses amigues, però la Confederació els va amenaçar, amb una multa d’uns pocs milions d’euros.
La participació a la reunió és lliure i de franc, però em sembla que cal entusiasme  i una bona dosi de voler pegar contra rocs i cudols. 



  1. Aquesta gentola, sempre la mateixa, no veu més enllà dels seus ulls. Reparteixen pà i circ per avuí i fam i misèries per demà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent