Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 29 de maig de 2009

Escoles en Xarxa, Badalona 2009

Enguany, l’encontre d’Escoles en Xarxa s’ha fet a Badalona, a l’espai Betúlia. Escoles en Xarxa, intercanvis a primària, és un projecte de Vilaweb i Omnium, per relacionar les escoles del país a través de la pràctica del periodisme digital, un treball que dinamitzen la Gisela, l’Esther i la Rosa Boixaderes a més de l’equip tècnic de Vilaweb que li dóna el suport en molts sentits. És de les poques ocasions que tenim les escoles del nord i del sud, i les que són enmig de la mar, de trobar-nos un dia, unes hores, per això mateix és un projecte tan necessari. Cada colp menys ens trobem les escoles del país, així que qualsevol iniciativa en aquest sentit és doblement necessària. Més encara quan fem tants intercanvis amb Europa i, no és casualitat, anem perdent el sentit pedagògic de trobar-nos nosaltres mateix, enmig de la complexitat de país que vivim, el nord i el sud. Home, perquè a Barcelona no obliden que, el valencià, també és la seua llengua. 

Post: si la setmana passada CiU votava contra una esmena d’ER a favor de la reciprocitat de TV, ara és el govern valencià, qui prohibeix qualsevol reciprocitat amb Catalunya. És una venjança per la persecució judicial a què tenen sotmés Camps, Costa, Fabra, Campos, i tot el rastre consegüent de botifarres amb oli. Potser que també per la victòria a Roma. Amb les males arts, podeu pensar el pitjor.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent