Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Bétera acollirà els vint anys de l’Institut: rocambolesc

Finalment, Bétera també acollirà la commemoració dels vint anys de l’Institut d’estudis comarcals del Camp de Túria. Encara no fa unes hores hem rebut l’aprovació municipal per organitzar l’esdeveniment al palau de la música del poble. He buscat a l’Alcover el terme rocambolesc, però no hi és. Segons el diccionari de l’Enciclopèdia, la paraula ve dels fulletons que escrivia un novel·lista francés del XIX, perquè les aventures eren això, extravagants, inversemblants, plenes de peripècies extraordinàries. Això mateix ha passat amb la negociació durant aquests dies del segon acte commemoratiu de l’Institut: avi, la decisió municipal és la d’acollir el concert del trio Cézanne, per celebrar els vint anys d’una institució de voluntarisme i no poc esforç, si fa no fa com la resta d’Instituts d’estudis del país.
Bé, més enllà dels detalls de la tercera negociació (cal tancar alguns serrells), nosaltres celebrem que es puga fer a Bétera, el 28 de setembre, a partir de les 18.30, un reconeixement al voluntarisme de vint anys per la cultura i el compromís d’aquesta comarca. Sobretot perquè els músics ho valen, i per no quedar de nou exempts de la cultura en majúscules. L’entrada és gratuïta i els Cézanne paguen la pena. Enhorabona per la negociació i els fruits aconseguits.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent