El pèndol de petites oscil·lacions

El bloc de Maria Victòria Secall

27 de juliol de 2013
2 comentaris

Artdemossa a Valldemossa: Vent i paraula de dona

Anit, a Valldemossa, a la mostra d’art al carrer més genuïna, acollidora i agradable de les nits d’estiu, bufant el vent i llüint la lluna quart minvant molt blanca i lluminosa, al carrer Uetam 6A, just al portal d’Antònia Serrano, escriptora i cuinera excel·lent, i per mor d’ella, celebràvem l’amistat, la llengua, els 25 anys de l’Obra Cultural a Valldemossa i la veu de dona diversa i enllaçada.

Un soparet de pa amb oli i bon vi va precedir les paraules abrusades tostemps que ens donen identitat i camí.

Les sis dones : Joana Abrines, Maite Brazales, Àngels Cardona, Tonina Canyelles,
Aina Ferrer, Maria Victòria Secall

Sobrassada, formatge mahonès, tomàtigues i pebres de l’hort, codonyat i seitons fets a casa, cuixot i vi negre de la terra, aigua del pou i amistat.

Una trobada que enforteix els llaços i reforça el goig de viure, una nit d’encontres, poesia i bona companyia

  1. Maria Victoria, el dia 19 vaig entrar al teu blog després d’unes setmanes…potser et pots imaginar la sensació d’impotència al veure que no podia fer res per fer anar endarrera la moviola del temps, tenir abans la noticia de la teva presentación a Barcelona i, naturalment, assistir’hi amb totes les ganes del món. Quina llàstima! Vaig veure també la tan bona companyia a la taula -ens vam conéixer per mail per un error d’envio a la meva filla amb el mateix nom…els “duendes” d’internet!- …Espero estar més al cas a la propera…o quan vengui a Mallorca, qui sap! Una forta abraçada per vosaltres. Aurora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!