La Resistència

Blog d'Oriol Ges

Moltes gràcies a tots!

El dissabte passat vaig sortir escollit cap de llista en les eleccions primàries que la gent de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) vam fer a Manresa. Un total de 74 ciutadans van venir a la Plaça Sant Domènec per escollir els candidats que representarem SI a la llista unitària Millor Manresa, integrada per Reagrupament, el Moviment veïnal MoVeM, exmembres de la candidatura Manresans, independents implicats en el teixit social de la ciutat i la pròpia SI.

Per primera vegada qualsevol ciutadà empadronat a Manresa té la possibilitat d’escollir de forma oberta quins candidats i amb quin ordre es confeccionarà la llista que presentarem a les eleccions municipals del proper 24 de maig, fugint de l’habitual confecció opaca i poc democràtica de les llistes tradicionals.

logo millor manresa

Vull fer un agraïment especial a tots els manresans que us heu acostat a la urna i us emplaço a continuar treballant perquè la política municipal sigui cada vegada més transparent. Els companys de SI que m’acompanyaran a la llista seran l’Arnau Padró, en Carles Chavarria, l’Olga Rodríguez, en Pep Selga, a Fina Forgas i en Jordi Grau. Ells són l’exemple en el que hem d’enmirallar-nos quan des de fora ens diuen el que hem de fer. No oblidaré mai que vosaltres sou els que heu posat SI allà on és i els pocs als que us dec el més profund dels meus respectes.

Aquest és un repte il·lusionant: Tots junts farem una Millor Manresa! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.