19 de juliol de 2011
Sense categoria
15 comentaris

AHIR ALGÚ EM VA DIR

Prems la primera i ja veuràs com les que segueixen van responent amb més seguretat i més tranquil·litat. Jo li responia, respecte de les tecles de l’ordinador i altres suggerències que  em feia amb molt bon criteri (deuria haver passat per una bona universitat aquest xicot) que dotzenes de vegades havia tingut com una mena d’impuls de començar-ho però que abans d’escometre-ho unes parets m’envoltvaven i romania paralitzat, immobil·litzat. Però ara amb un sobre-esforç
m’he escapolit per un petit forat i he premut la primera tecla de l’ordinador i les altres han anat seguint, talment una processó de formigues que en la mesura que avança es va engruixint i a allargant.

Doncs sí; feia mesos. Més d’un any que,mal que bé, no escrvia una paraula en aquest teclat després que havia estat penjant-hi durant mesos quasibé un article diari.

Ha sigut dolorós per a mi, ho és encara, aquesta absència llarga, al darrera de la qual hi romanen encara fortes càrregues de trilita molt dures de driblar sense situar-te en off-side. I de les quals no parlaré perquè no em treuríem res de positiu, també per una mena de prudència i diuen que tothom ja té la seva creu.

Sí que manifesto, però, que les conseqüències d’aquest desori  les quals han sigut en el camp de la inacció i de la inhabilitació.Bé prou que es veu per aquesta llarga absència.

Ha estat molt sovint que m’ha semblat una mena de greuge per a les persones que em llegien, poques o moltes, i especialment pels qui han insistit d’una manera o altra que premés la primera tecla.Ja saben l’afecte que els tinc.

Avui, si més no, he premut la primera tecla.

  1. Quina alegria de llegir novament des d’aquesta primera tecla, important !
    I gràcies a les persones que han insistit per premer aquesta la primera tecla.
    Na Montserrat té res a veure ????
    Ben tornat. Una absència massa larga, però novament en aquesta casa.
    La millor notícia d’avui !
     

  2. A vegades un fet tan simple com prèmer una tecla, fa feliç a lagent que t’estima. Ens alegra molt tornar a llegir-te i esperem que tinguis continuïtat, ja que seguim adictes als teus artices

  3. Benvolgut Moisés, això són bones notícies, una alegria de les grosses… prémer una tecla i després una altra. La técnica s’aprèn, la teva saviesa però forma part de tu. Estic contenta que tornis per tot el que representa. Una abraçada molt i molt gran
  4. Supra TK Society is a restricted kind is bent by US’s California, it perfect unifies spendthrift adolescence vigor while by means of the maximal control. The extraordinary design and in added vocabulary localization the style only US, Supra TK Society has had put on the market outs for more than 1 million pairs throughout the primary month following a start it became the present American slat shoes way chief slat shoes as glowing as life form pursued holds an near-term from first to last civilization. Supra relies on your handmade trinkets itself excellent performance and also well-liked intend beat first-class, achieves a position throughout the slither slat shoes. Its success lays as of the shoes itself and this textile quality request. lots of say that starting the slat shoes porthole would be the supra footwear the foremost observation with the intention of attracts your small coffee eyes. Fabric superiority is roughly all superb consequently Supra TK Society for despicable above and beyond has achievements in this specialized group area would be the tidal current essential roughness.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!