5 de març de 2013
Sense categoria
0 comentaris

FESTIVAL “ARA SONA”

Música i TV

MÚSICA PER A TOTS ELS PÚBLICS, EN DIRECTE I PER TV
El festival ARA SONA portarà al teatre deu grups valencians per a acostar al gran públic la música feta al nostre territori. Deu concerts que a més s’enregistraran en vídeo per a produir un nou programa de televisió exclusiu sobre els artistes i la seua música.

ARA SONA és un projecte musical doble:

EL FESTIVAL: ARA SONA és un festival de música que se celebrarà durant els mesos de març, abril i maig al teatre Tívoli de Burjassot. Deu formacions valencianes, grups i solistes, oferiran un espectacle adaptat a l’escenari teatral, en horari vespertí i a preus reduïts per a que tots els públics puguen gaudir del seu directe. Una cita imprescindible per a conéixer la varietat i qualitat de les propostes musicals que es fan al nostre territori. 
·        EL PROGRAMA DE TELEVISIÓ: Però ARA SONA és un projecte de major recorregut i abast. Els concerts s’enregistraran en àudio i vídeo i es completaran amb entrevistes als artistes i amb altres peces audiovisuals per a realitzar un nou programa de televisió, dedicat exclusivament a la música en directe dels nostres artistes. D’aquesta primera edició es faran un total de deu programes, un per formació, que es posaran a disposició de les cadenes de TV del nostre àmbit lingüístic.

ORGANITZACIÓ I CONTACTE:

ARA SONA és un projecte de La Taca Films, una productora valenciana que manté una estrata relació amb el món de la música en valencià a través de la realització de vídeo-clips, DVDs i documentals musicals, així com de la cobertura de concerts en directe. Els col·laboradors que han fet possible aquesta primera edició d’ARA SONA són l’Ajuntament de Burjassot, el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, Pollos Planes i Escola Valenciana.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!