Des de la Plana

Josep Usó

14 de gener de 2018
0 comentaris

L’auguri.

Moltes vegades, els estadistes han volgut conèixer el futur. Per això han tingut a sou endevinadors de maneres. Des dels grecs i els seus oracles fins els romans, passant per pràcticament tots els pobles de l’antiguitat fins a, sembla ser, el mateix Adolf Hitler.

Ara farem un brevíssim exercici de predicció del futur.

Imaginem que els qui manen allà a Madrid són d’aquests que creuen en els senyals que envien els Déus des de ves a saber on. Suposem que, abans de la setmana que han d’encarar, amb la constitució del Parlament i la més que probable investidura del president Puigdemont, han demanat un senyal als Déus.

Doncs, bé. El senyal ha arribat. Va ser el dissabte per la vesprada. I segur que el van rebre directament, que estarien a la llotja del Bernabeu. Un equip de poble, que vesteix de groc (el color prohibit) i valencià (tot i que el seu president manté el nom Villarreal en lloc de Vila-real), va mantindre l’equip del Règim amb el marcador a zero fins pràcticament el final de l’encontre. Llavors, un xicot nascut a un barri de Castelló, Fornals, els va fer un gol que els va fer emmudir.

Voleu un senyal més clar i contundent?

Si en vols més, para el cabàs. Això ho diuen a Vila-real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!