Des de la Plana

Josep Usó

26 de juny de 2016
0 comentaris

Avui.

urna-vots

Avui ja he anat a votar. Com no tinc la fortuna de viure al Principat de Catalunya, al País Valencià m’he vist obligat a triar entre candidatures espanyolistes, des del PP fins a Podemos, que ací es diu a la Valenciana però és Podemos. Al mig, el PSOE i Ciudadanos. Sense comentaris.

Són els partits que repeteixen candidat al capdamunt del tot de la seua candidatura. Els mateixos ineptes que en els darrers sis mesos no s’han pogut aclarir entre ells i ens han deixat sis mesos igual com estàvem i que ara es tornen a presentar. Diguem-ho clar. Si aquells quatre treballaren a una empresa de veritat, amb la seua actuació dels darrers mesos, ja estarien a l’atur per causa justificada.

Però és que n’hi ha més. Aquests mateixos candidats, juntament amb altres personatges de les seues organitzacions respectives, que ells anomenen partits polítics, ara fa dos dies, quan els britànics varen decidir en referèndum anar-se’n d’una Unió Europea encarcarada, que abusa dels seus ciutadans en favor d’unes elits que ens empobreixen a tots, es varen afanyar a malparlar dels referèndums i a parlar de les nefastes conseqüències de permetre que els ciutadans decidim el que ens convé en lloc de permetre als polítics – a ells-  que prenguen les decisions “polítiques”.

Per resumir-ho. Uns candidats que són uns perfectes ineptes per al càrrec al qual aspiren – també se’n podria dir inútils, però tal vegada ho entengueren i s’ofendrien-  i que, a més a més, no creuen en la democràcia. Literalment.

Poc engrescadora, la veritat, la tasca d’anar a votar aquest matí. espere tornar d’ací a sis mesos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!