Des de la Plana

Josep Usó

11 de setembre de 2014
4 comentaris

L’endemà de la Diada.

Havent vist les imatges de la immensa V del Poble de Catalunya que vol votar i véncer, havent vist també les imatges de l’acte celebrat pels “unionistes” a Tarragona, Havent vist les imatges de l’agressió al diputat Josep Sánchez Llibre a la llibreria Blanquerna de Madrid, i havent escoltat les declaracions de tots els qui n’han fet i jo he aconseguit escoltar, des de la institucional del President Mas fins les de l’Alícia Sánchez Camacho, o des de les de la Carme Forcadell fins el Carlos Floriano, només un apunt brevíssim:

S’ha de votar, s’ha de votar el nou de novembre i no es pot votar altra cosa que Sí-Sí.

Qui encara no ho tinga clar i es dedique a la política a Catalunya, que sàpiga que li queden dies en el càrrec. Té l’atur a tocar. I, segurament, per sempre.

Enhorabona a tota la gent del Principat. Des del País Valencià us mirem amb admiració i una mica d’enveja. De moment.

  1. Gràcies Josep. Tan de bo que això es compleixi. I si això passa, tenim clar que una bona part serà gràcies a vosaltres, per a qui els del Principat també desitgem que aconseguiu alliberar-vos i tornar a anar agermanats, a la recerca d’un futur millor per a tots. Visca la terra lliure!

  2. Diu l’autor de la nota:

    “Qui encara no ho tinga clar [que s’ha de votar i només “Sí-Sí”] i es dedique a la política a Catalunya, que sàpiga que li queden dies en el càrrec. Té l’atur a tocar. I, segurament, per sempre.”

    En altres paraules, si penses diferent a nosaltres i guanyem, ho tens magre.

    Una veritable mostra de llibertat, sí senyor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!