Jordi Mayoral

El bloc de Jordi Mayoral

7 de juny de 2014
Sense categoria
0 comentaris

És l’hora d’escollir un nou president

Ens els últims dies s’han desencadenat un seguit de fets improbables que han convertit en realitat un panorama imprevisible. Ho dèiem en un comunicat els que formem la plataforma Èxit Blaugrana divendres passat:

“Arran de la dimissió de Sandro Rosell i del nomenament del nou president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu:

1. Considerem que l’objectiu de la junta de voler acabar el mandat fins al juny del 2016 és una decisió equivocada pel bon funcionament del club, ja que Josep Maria Bartomeu no ha estat escollit pels socis per ocupar la presidència del Barça.

2. Atesa una situació com l’actual, creiem que la millor solució és optar per la via més participativa.

3. La conjuntura actual ens porta a la conclusió més clara i democràtica. És ben senzill, per al bon futur del Barça és necessari que es convoquin eleccions al més aviat possible i els socis puguin escollir el president de l’entitat.”

I és que, sense Sandro Rosell al capdavant, ara, el més lògic és no voler allargar una situació anòmala. El millor és que l’equip directiu tingui tota la legitimitat social i moral, no només legal. El més sensat és optar per convocar eleccions i que els propietaris del club puguem escollir un nou president, una nova junta directiva i un nou programa electoral, que inclogui també com un dels punts estrella la remodelació del Camp Nou. Francament, voler tirar endavant el referèndum actual sobre l’estadi no dóna resposta al referèndum que el club necessita. Debatre sobre la idoneïtat de dur a terme unes reformes tan transcendentals amb aquest panorama d’incertesa, voler tirar endavant ara la inversió més important de les últimes dècades és poc assenyat.

El Barça és més que un club i ha de ser exemple de democràcia. La millor consulta que podem celebrar és dur a terme unes noves eleccions en què tots els candidats que ho vulguin (inclòs l’actual president, Josep Maria Bartomeu) es presentin i proposin el millor per al Barça, el seu projecte de futur. Unes noves eleccions, tan aviat com sigui possible, perquè la democràcia i la participació sempre són la resposta, la millor manera de solucionar els moments controvertits i difícils. Els socis del Barça tenim dret a decidir el nostre president. Tan simple i tan senzill com assumir que votar és democràcia.

(Article publicat a el 9 Esportiu el 27/1/2014 )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!